Dneska mi byla nabidnuta ucast na zajezdu do Rumunska. Prechod hor, presneji rumunskeho krasu (doufam, ze jsem rozumel dobre). Takze timto se tazi, kdo by jel, ci alespon projevil zajem?
Termin tohoto podniku je 10. - 22. srpen.
Myslim, ze je to krasne zapoceti srpna a ucteni Turecka. Prosim tedy, dejte vedet co nejdrive.
Jsem rad, ze na fireshow pujdete. Doufam, ze se pripoji i jini.
Zuzi: Fireshow - to je tak, kdyz se sleze parta blaznu, kteri toci pojema a tycema, ktere hori. To, v celkove choreografii dodava nocnimu posezeni na Vysehrade krasnou atmosferu.
chtěla bych vás požádat, jestli byste mi sem někdo mohl hodit link na mapu, kde se nachází bouldr u anděla, kde jsme tehdá prvně byli(jana, tom, radim by si mohli pamatovat)...já se v pátek chystám jet domů přes prahu a tak mě napadlo si tam jít zabouldrovat:) nechcete se někdo přidat?
Petr: Hm,tak az budu mit nekdy nitrolebecni krvaceni,tak to radeji dojdu do nemocnice,nez aby ses ve me hrabal:) urcite by si mi paskem podvazal krk ;-) a umrel bych na uduseni :)
konečně vím, co je odsedávka. nechala jsem si v hudáči vysvětlit, že je to v podstatě smyčka lana, za kterou se člověk může na skále připnout a "odsednout" si. tzn. že se jistí sám. asi jsem to nevysvětlila úplně srozumitelně, ale já to sama přesně nepochopila :-) každopádně to ve mně vzbudilo dojem, že lezení na otobu bude vypadat trochu jinak, než jak jsem si to představovala...
wallyball: ale, ale, to je mi pěkné... to mi tam vznikne časová mezera. nechcete někdo zajít před hrou na kafe? :-) jinak si asi budu muset zajít na vlastní třídní schůzky, abych se zabavila :-))
hruška: tož já bych klidně pomohla :-) ale záleží na přesném termínu. až bude znám, nahlédnu do harmonogramu a podle toho uvidím, jestli budu moct přislíbit účast :-)
zdravotníci: gratuluju, budu na vaše znalosti na otobu spoléhat ;-)
Pavel tak jasne,ze jsme tam sli kvuli tomu, ze nam to neco da. Ale jinak jo, muzes si to dat do zivotopisu, u nekterych profesi se to jiste hodi. I kdyz predstva treba tebe pri praci s detmi je docela usmevna ("fakane pocem!")
Petr: test?a to si muzes dat do curriculum vitae,ze si z toho tak na vetvi ?:) Vzdyt je to jedno jestli mas test,ci ne?:) jde snad o to,co sis zapamatoval:)
Tak jsme dneska uspesne zvladli test, ve ktrerem jsme jeste dokazali vyhadat shodou stastnych udalosti chybejici bod a mame za sebou kurz prvni pomoci :-)
Dneska mi byla nabidnuta ucast na zajezdu do Rumunska. Prechod hor, presneji rumunskeho krasu (doufam, ze jsem rozumel dobre). Takze timto se tazi, kdo by jel, ci alespon projevil zajem?
Termin tohoto podniku je 10. - 22. srpen.
Myslim, ze je to krasne zapoceti srpna a ucteni Turecka. Prosim tedy, dejte vedet co nejdrive.