Jsem rad, ze na fireshow pujdete. Doufam, ze se pripoji i jini.
Zuzi: Fireshow - to je tak, kdyz se sleze parta blaznu, kteri toci pojema a tycema, ktere hori. To, v celkove choreografii dodava nocnimu posezeni na Vysehrade krasnou atmosferu.
chtěla bych vás požádat, jestli byste mi sem někdo mohl hodit link na mapu, kde se nachází bouldr u anděla, kde jsme tehdá prvně byli(jana, tom, radim by si mohli pamatovat)...já se v pátek chystám jet domů přes prahu a tak mě napadlo si tam jít zabouldrovat:) nechcete se někdo přidat?
Petr: Hm,tak az budu mit nekdy nitrolebecni krvaceni,tak to radeji dojdu do nemocnice,nez aby ses ve me hrabal:) urcite by si mi paskem podvazal krk ;-) a umrel bych na uduseni :)
konečně vím, co je odsedávka. nechala jsem si v hudáči vysvětlit, že je to v podstatě smyčka lana, za kterou se člověk může na skále připnout a "odsednout" si. tzn. že se jistí sám. asi jsem to nevysvětlila úplně srozumitelně, ale já to sama přesně nepochopila :-) každopádně to ve mně vzbudilo dojem, že lezení na otobu bude vypadat trochu jinak, než jak jsem si to představovala...
wallyball: ale, ale, to je mi pěkné... to mi tam vznikne časová mezera. nechcete někdo zajít před hrou na kafe? :-) jinak si asi budu muset zajít na vlastní třídní schůzky, abych se zabavila :-))
hruška: tož já bych klidně pomohla :-) ale záleží na přesném termínu. až bude znám, nahlédnu do harmonogramu a podle toho uvidím, jestli budu moct přislíbit účast :-)
zdravotníci: gratuluju, budu na vaše znalosti na otobu spoléhat ;-)
Pavel tak jasne,ze jsme tam sli kvuli tomu, ze nam to neco da. Ale jinak jo, muzes si to dat do zivotopisu, u nekterych profesi se to jiste hodi. I kdyz predstva treba tebe pri praci s detmi je docela usmevna ("fakane pocem!")
Petr: test?a to si muzes dat do curriculum vitae,ze si z toho tak na vetvi ?:) Vzdyt je to jedno jestli mas test,ci ne?:) jde snad o to,co sis zapamatoval:)
Tak jsme dneska uspesne zvladli test, ve ktrerem jsme jeste dokazali vyhadat shodou stastnych udalosti chybejici bod a mame za sebou kurz prvni pomoci :-)
Jsem rad, ze na fireshow pujdete. Doufam, ze se pripoji i jini.
Zuzi: Fireshow - to je tak, kdyz se sleze parta blaznu, kteri toci pojema a tycema, ktere hori. To, v celkove choreografii dodava nocnimu posezeni na Vysehrade krasnou atmosferu.