Diskuse Diskuse

Tomáš  - 23:26 15.04.2009

Chci vam tu nabidnout dalsi letni akci.

Dneska mi byla nabidnuta ucast na zajezdu do Rumunska. Prechod hor, presneji rumunskeho krasu (doufam, ze jsem rozumel dobre). Takze timto se tazi, kdo by jel, ci alespon projevil zajem?

Termin tohoto podniku je 10. - 22. srpen.

Myslim, ze je to krasne zapoceti srpna a ucteni Turecka. Prosim tedy, dejte vedet co nejdrive.
Tomáš  - 23:23 15.04.2009

Tento prispevek venuju tobe, Honzo a Pavle.

Jsem rad, ze na fireshow pujdete. Doufam, ze se pripoji i jini.

Zuzi: Fireshow - to je tak, kdyz se sleze parta blaznu, kteri toci pojema a tycema, ktere hori. To, v celkove choreografii dodava nocnimu posezeni na Vysehrade krasnou atmosferu.
Tomáš  - 23:22 15.04.2009

Boulder

Zde jej mas. Vidis, v patek nevim, jestli uz neco nemam. Ale jestli ne, tak si rad zajdu. V kolik tu budes?

Petra  - 22:44 15.04.2009

chtěla bych vás požádat, jestli byste mi sem někdo mohl hodit link na mapu, kde se nachází bouldr u anděla, kde jsme tehdá prvně byli(jana, tom, radim by si mohli pamatovat)...já se v pátek chystám jet domů přes prahu a tak mě napadlo si tam jít zabouldrovat:)
nechcete se někdo přidat?
Honza  - 20:15 15.04.2009

Petr & Zuzka & Radim: Máte krásné kartičky, můžete mi jednu přescanovat? Taky si takovou udělám :-D

Tomáš: Fireshow. Jdu :-)
Pavel  - 17:20 15.04.2009

Tome: jeee to bych sel,ale delam jednu blbost na zitra:((
Tomáš  - 17:19 15.04.2009

Jinak odchazim si zahrat frisbee na letnou (zacala nova sezona), takze kdybyste se nekdo chtel pridat a chtel se jit poradne vybehat, call me, babe.
Tomáš  - 17:19 15.04.2009

co jasna vec?? Trosku konkretneji. Jsou tu minimalne moje dva navrhy a jedno upozorneni :))

Jinak tedy gratuluju k uspensemu slozeni zkousek. Jsou vam na prd :D:D
Pavel  - 17:06 15.04.2009

Petr: Hm,tak az budu mit nekdy nitrolebecni krvaceni,tak to radeji dojdu do nemocnice,nez aby ses ve me hrabal:)
urcite by si mi paskem podvazal krk ;-) a umrel bych na uduseni :)
Petr  - 17:01 15.04.2009

Pavel: Muzes, dostali jsme tohle. Tim budem mavat nad zranenym a cekat, ze se uzdravi :-)

Tomas: Jasna vec.
Pavel  - 17:01 15.04.2009

Hm:)) tak operku uz delat asi nebudu ;-) a pri budouci profesi skladnika ve sroubarne bych tento kurz nedocenil:)

Ale zcela jiste uzitecna zalezitost..

Jana  - 16:56 15.04.2009

konečně vím, co je odsedávka. nechala jsem si v hudáči vysvětlit, že je to v podstatě smyčka lana, za kterou se člověk může na skále připnout a "odsednout" si. tzn. že se jistí sám. asi jsem to nevysvětlila úplně srozumitelně, ale já to sama přesně nepochopila :-) každopádně to ve mně vzbudilo dojem, že lezení na otobu bude vypadat trochu jinak, než jak jsem si to představovala...

wallyball: ale, ale, to je mi pěkné... to mi tam vznikne časová mezera. nechcete někdo zajít před hrou na kafe? :-) jinak si asi budu muset zajít na vlastní třídní schůzky, abych se zabavila :-))

hruška: tož já bych klidně pomohla :-) ale záleží na přesném termínu. až bude znám, nahlédnu do harmonogramu a podle toho uvidím, jestli budu moct přislíbit účast :-)

zdravotníci: gratuluju, budu na vaše znalosti na otobu spoléhat ;-)
Zuzka  - 16:49 15.04.2009

Pavel tak jasne,ze jsme tam sli kvuli tomu, ze nam to neco da. Ale jinak jo, muzes si to dat do zivotopisu, u nekterych profesi se to jiste hodi. I kdyz predstva treba tebe pri praci s detmi je docela usmevna ("fakane pocem!")
Pavel  - 16:42 15.04.2009

Petr: test?a to si muzes dat do curriculum vitae,ze si z toho tak na vetvi ?:) Vzdyt je to jedno jestli mas test,ci ne?:) jde snad o to,co sis zapamatoval:)
Zuzka  - 16:40 15.04.2009

Jo a jinak, ano muzem se pochlubit kartickama cerveneho krize. Jako ale i tak vas prosim, nepolykejte cele parky nebo vase hracky. Diky moc;)
Petr  - 16:38 15.04.2009

Tak jsme dneska uspesne zvladli test, ve ktrerem jsme jeste dokazali vyhadat shodou stastnych udalosti chybejici bod a mame za sebou kurz prvni pomoci :-)
Pavel  - 15:39 15.04.2009

sob a ned..nemam problem:) zajedem a vykopem :)
Tomáš  - 15:30 15.04.2009

Jo, bude tam par znamych, hlavne zensky :) (konecne je rad taky uvidim po te dobe)
Tomáš  - 15:29 15.04.2009

Hlasim, ze hrusku uz je opravdu nutne porazit.

Jak jsem vcera diskutoval s Pavlem, tak ctvrtek ne (wallyball), patek - rodinna oslava ci co.
TUdiz sobota/nedele? What do you say?

Resp. kdo chce, at se prosim rve co nejdrive. Jako kopat ji budu, tak jako tak, zejo. Ale bycl bych rad, kdybych to nemusel delat sam. :)
Pavel  - 15:11 15.04.2009

Tomas: ty buchty tam byly dobry,takze jdu ;-) aspon dame pivko v trave ;-)
Btw: prijde tam ta tvoje znama jako minule,co rada tavila ty veci ?:)

Hm,koukam,ze brzo budem hrat wallyball po pulnoci :D ale v poho ;-)