Ja jsem psala, ze mame na nedeli predbezne domluvene lezeni (Radim, Peta, Petr), akorat jsem nezminila, ze na stene;) Pardon. Takze doufam,ze do te doby s Petrem stihnem zajit jeste na instruktaz, at pak muzem zajit v nedeli uz bez dozoru.
beru zpět všechna prohlášení o tom, že se budím brzo jen mimo Prahu - proč jsem vzhůru už teď, když můžu ještě hodinu a půl spát?
Honza: :D
tak se ještě jednou vrátím ke grilování. bohužel ho musím po zvážení všech faktorů odsunout až na nějaký víkend po otobu. jinak už bych teoreticky mohla poskytnout jenom naši zahradu tady v Praze :-) teď o víkendu ale vážně asi nestíhám snad ani projížďku do okolí, natož výlet na chatu s přenocováním :-/
jinak k tomu lezení - nespácháme konečně tu stěnu?
Jsem z tech chybejicich dolnich celisti, tepennejch krvaceni a dalsich lahudek nejakej grogy :-/ Pujdu asi chrnet, at tu zitrejsi davku nejak preziju. A knizku si vemu do postele (a spat nebudu jeste tyden).
Uz se tesim! Z navrhovanych dnu mi nevyhovuje streda (Nohavica), sobota (oslava narozek v Budejicich) a nedele(chcem si jit zalezt, takze se spis pripojte). He a ted babo rad. Chtelo by to iriadorskeho rozvrhare, ktery to vsechno zplanuje dokupy a nebude se nikomu zadna aktivita prekryvat;)
po pročtení diskuze a zejména po zhlédnutí fotek na facebooku jsem vydedukovala, že jste nakonec vyrazili do Jeseníků :-) doufám, že jste se měli pěkně, já se v Maďarsku měla fajn...
wallyball: jsem pro! a to ve čtvrtek. ve středu a v pátek rozhodně nemůžu a ten víkend bych zatím nechala volnej, kdyby dopadlo to grilování. hlasuju pro čtvrtek. je to dostatečně konstruktivní? :-)