Diskuse Diskuse

Tomáš  - 12:33 10.04.2009

Jenze nevim, jestli to zapirani pujde, kdyz oni maj v zaznamech, ze mi ty prachy poslali. ;)

To je tak, kdyz se zrusi nutnost podavat zadost o stipko a pak to poslou bez rozmyslu vsem.

Ad haluz: nevadi. jdeme dal. stale je krasne :)
Petr  - 10:56 10.04.2009

Zapirat, zapirat, zapirat :-)

Ad ta haluze dole: Stejne to porad nechapu :-))
Tomáš  - 10:46 10.04.2009

Lol, tak dneska mi prislo stipendium. Nebudu sem uvadet castku, ale malem jsem padl na prdel. Takova radost, to jsem uz dlouho nezazil.

Ihned me ale zchladil Tom, ktery mi oznamil, at na ty prachy nesaham, ze v KOSu (inf. system) nastal brutalni pruser a vyplatily se tisicovky nekomu, komu vubec nemely prijit a zaroven ten, kdo mel dostat, nedostal.

Takze mozna budu posilat neco zpet :((( A me by se to tak hodilo.
Tomáš  - 10:45 10.04.2009

To, ze bude hezky a zaroven k tomu ta prace. Slo mi o to, ze aspon pri te praci venku sviti slunicko a ne, ze je tam hnusne.

Tak Tom taky mel 10 piv no ;)
Petr  - 10:39 10.04.2009

Dneska uz to nepobiram :-) Bohuzel uz co jine nebude - ze clovek musi pracovat nebo ze bude hezky? :-))

Jak ve stavu v jakem jsme odchazeli? :-) Jedinej kdo to bral od znacky ke znacce byl Tomas :-)
Tomáš  - 10:34 10.04.2009

Je tak krasne, ze by clovek nechtel ani pracovat. Bohuzel uz to jine nebude, za coz muzeme byt vdecni.

Jsem rad, ze jste nikde nespadli do skarpy, dle stavu, v jakem jste odchazeli :D
Petr  - 8:50 10.04.2009

Tak Peta se vydala nach Mnichovo Hradiste (doufam, ze tam nenecha mapu) a ja se vydavam vstric povinnostem, at jeste dneska neco udelam.
Rano jsem se zacetl jeste do knihy od Synka. Fakt parada.
Petr  - 17:47 09.04.2009

Nic nestiham ;-)

TomaS: Drzim pesti.
Tomáš  - 16:40 09.04.2009

Tak se vam musim sverit, byl jsem si zase jednou vyzkouset pracovni pohovor a byl jsem velice prekvapen a potesen pristupem mych, doufam, budoucich kolegu. Fajn parta lidicek.

Mikrovlnnym spojum zdar!
Petr  - 16:33 09.04.2009

Neboj, to nehrozi :-)
Uzivej chajdu a koukej se vykuryrovat.
Honza  - 16:26 09.04.2009

Pomalu se s vámi všemi loučím, brzy nastoupím k cestě do svého kraje a v pondělí či později se snad uvidíme :-)A doufám, že se rozumně dohodnete a někam vyrazíte. Při takovém krásném počasí je smutné vysedávat doma a hledět s krizovým napětím do bílé zdi :-)
Honza  - 14:45 09.04.2009

Pavel: Krakow... to je kunsthistorický sen... Vím, že nejsi zrovna křesťansky laděný, ale určitě dokážeš ocenit pozdně gotickou mysteriózní krásu hlavního oltáře z rukou Veita Stossa v tamní bazilice sv. Marie...
Pavel  - 14:15 09.04.2009

Hm,na vikend se pridam k nasim a prohlidnu si Krakow a Osvetim
vecer bych uz byl asi dost pasivni k vikendovem zajezdu,buhvi kam..
Preji vam tedy hezky vikend,at uz budete kdekoliv;-)
Honza  - 14:04 09.04.2009

Čím více je hlav, tím více je názorů. Proto byl vždycky jenom jeden král. Už jste někdo někdy viděli dva pikové krále v jedné hře? Já teda ne! Ani dvě pikové královny nespatřily světlo světa, máme jenom jednu. A pikový kluk? Kuk :-D jeden. Jo s barvama už je kříž, ale pozice jsou v rovnováze. A pozor na srdcové eso, dokáže každého strhnout. A stejně nakonec zvítězí žolík, chichi :-D

Tomáš: Copak jmelí, ale jmelí!
Tomáš  - 14:02 09.04.2009

A o co ze nebudu hnit doma??
Petra  - 14:00 09.04.2009

potkáme se na turkmenbašim, tahle komunikace nemá smysl ani úroveň:)já si chci to volno užít a ne se stresovat už den předem jak to tedy nakonec bude;)
navečer naviděnou
Petr  - 13:58 09.04.2009

Nekdo kdo bude hnit doma me nemuze vytocit...

..ale beru si oranzovou! :-D
Pavel  - 13:37 09.04.2009

Tahle diskuze je holt podhoubi hnusu :)
Chlastame spolu furt..a akce resime jen zde tedka:)
Jak je videt,tak uz musime od virtualni komunikace odstoupit..a jiste veci resit ocicko vs ocicko :)

Ad sneznice:ja mel vyhlidnute fialove ,aby mi ladily s karimatkou :)
Tomáš  - 13:32 09.04.2009

Honza: jooo :)

A diskutovali jste, jake rozmery a barvy sneznic byste chteli??
Honza  - 13:31 09.04.2009

Ještě jste se nedohodli na barvách karimatek, v módě teď doslova frčí růžová, ale pozor, na záda ji dýchá tyrkysová :-D No, ukažte, co umíte :-)))