Lol, tak dneska mi prislo stipendium. Nebudu sem uvadet castku, ale malem jsem padl na prdel. Takova radost, to jsem uz dlouho nezazil.
Ihned me ale zchladil Tom, ktery mi oznamil, at na ty prachy nesaham, ze v KOSu (inf. system) nastal brutalni pruser a vyplatily se tisicovky nekomu, komu vubec nemely prijit a zaroven ten, kdo mel dostat, nedostal.
Takze mozna budu posilat neco zpet :((( A me by se to tak hodilo.
Tak Peta se vydala nach Mnichovo Hradiste (doufam, ze tam nenecha mapu) a ja se vydavam vstric povinnostem, at jeste dneska neco udelam. Rano jsem se zacetl jeste do knihy od Synka. Fakt parada.
Tak se vam musim sverit, byl jsem si zase jednou vyzkouset pracovni pohovor a byl jsem velice prekvapen a potesen pristupem mych, doufam, budoucich kolegu. Fajn parta lidicek.
Pomalu se s vámi všemi loučím, brzy nastoupím k cestě do svého kraje a v pondělí či později se snad uvidíme :-)A doufám, že se rozumně dohodnete a někam vyrazíte. Při takovém krásném počasí je smutné vysedávat doma a hledět s krizovým napětím do bílé zdi :-)
Pavel: Krakow... to je kunsthistorický sen... Vím, že nejsi zrovna křesťansky laděný, ale určitě dokážeš ocenit pozdně gotickou mysteriózní krásu hlavního oltáře z rukou Veita Stossa v tamní bazilice sv. Marie...
Hm,na vikend se pridam k nasim a prohlidnu si Krakow a Osvetim vecer bych uz byl asi dost pasivni k vikendovem zajezdu,buhvi kam.. Preji vam tedy hezky vikend,at uz budete kdekoliv;-)
Čím více je hlav, tím více je názorů. Proto byl vždycky jenom jeden král. Už jste někdo někdy viděli dva pikové krále v jedné hře? Já teda ne! Ani dvě pikové královny nespatřily světlo světa, máme jenom jednu. A pikový kluk? Kuk :-D jeden. Jo s barvama už je kříž, ale pozice jsou v rovnováze. A pozor na srdcové eso, dokáže každého strhnout. A stejně nakonec zvítězí žolík, chichi :-D
potkáme se na turkmenbašim, tahle komunikace nemá smysl ani úroveň:)já si chci to volno užít a ne se stresovat už den předem jak to tedy nakonec bude;) navečer naviděnou
Tahle diskuze je holt podhoubi hnusu :) Chlastame spolu furt..a akce resime jen zde tedka:) Jak je videt,tak uz musime od virtualni komunikace odstoupit..a jiste veci resit ocicko vs ocicko :)
Ad sneznice:ja mel vyhlidnute fialove ,aby mi ladily s karimatkou :)
To je tak, kdyz se zrusi nutnost podavat zadost o stipko a pak to poslou bez rozmyslu vsem.
Ad haluz: nevadi. jdeme dal. stale je krasne :)