Je sice krasne,ze vecir dame prvni racionalni rec v hospe..super..neni nad to pokecat o vikendu den pred vikendem:) nadhera..tedka se tedy posouva plan,kvuli kterymu jsem nesel rano na cvika,aby se uz dohodlo kam..super:) Vazeni a mili,pokud je tomu tak, je holt nasim osudem se rozdelit :) Ano,plany se meni v kazde skupine lidi,ale o 500 km na vychod ci na zapad..to urcite ne:) kor kazdy den x krat:) Jsem proste nasranej..a snad to do vecera vydejcham:) Pac cachry poslednich dni nepatri na diskuzi iriadoru..zname se xx let a tedka ty zmeny uz nejsou dobry! jsou totiz na hovno!
Fakta: radim se chtel vejit do 7 stovek,coz se na VF nevejde..ty busy a vlaky,nikdy nejsou na korunu presne..plus kazdy clovek si dela na tyhle kopce pojisteny dalsi kilo :) nemusi,ale imvere jsou na seznamu zpravy,ze se nejaky Cech zranil a plati to ze svy kapsy:) Proste Fatra a jeji cena se pohybuje kolem litru a to by mel Radim vedet..kdyby se vesel do 7 stovek,tak je to Coperfield :)
jen k té trase na jeseníky..chodí se dva dny, proto jsme jí navrhla a nepojedem tedy na odpoledne, večer?mě by fakt bylo líto, když celý týden mluvíme s radimem o tom, jak se na ty hory těšíme,pak nebude čas,že ted nepojede
Vazeni a mily, navrhuji tuhle debatu nechat na vecer do Kalicha. Protoze takhle je to fakt uz trosku moc :). Doufam, ze vsichni souhlasite, protoze ja jdu prestat zurive refreshovat a zacit pracovat ;)
Sakra tak ted kvuli nam nepojedes na sneznice vubec?! To fakt ne. Hele, tak udelame plan A. Cela grupa Jeseniky, tak jak jste to meli v planu vy. A je vyreseno.
Radim:(( hm,jako souhlas.. je to dost operativni,to jest pravda..ja se dozvedel az rano,ze se pujde fatranska magistrala:) takze by se to casove nestihalo viz puv plan..
Hmmm, tak s tim jsem nepocital. Popravde ja kdyz videl tu trasu na jeseniky, tak jsem to Pete nerozmlouval, protoze se to dalo podle situace zapichnout driv - bylo to dlouhe. Netusil jsem, ze tu fatru chcete jit dyl - moje blbost.
Shrnuto, podtrzeno. Za sebe to vidim tak, ze to udesne lamu (financne, ted i casove) pres koleno a proto to delam zbytecne slozite pro sebe i pro vas.
Uz jsem mluvil s Tomem, ja si s nim v sobotu vyrazim v klidku na vylet a budu mit svaty pokoj, vy si uzijete fatru se vsim vsudy a vsichni budeme spokojeni. Nerad bych, abyste to brali, ze se urazim nebo neco, podle me je to logicky a spravny reseni problemu. Uz takhle to pro me bylo sileny utahnout, ale moc jsem chtel, ale ted je to proste mimo, ja se podle toho musim zaridit.
já si ale nestihnu vyzvednout sněžnice, mohla bych někoho požádat? k odjezdu...já se do prahy na tu jednáctou jsem schopná dopravit už zabalená, krom sněžnic. pavel:od tebe jsem jinou reakci ani čekat nemohla, aby jsi zítra náhodou nspadl do závěje;)
Hlavne mi teda reknete, na kterou stranu to chcete posunout. MY se Vam asi prizpusobime, pocitali jsme i s delsim pobytem, takze myslim ze neni problem. Ale chtelo by to rozlousknout.