Tahle diskuze je holt podhoubi hnusu :) Chlastame spolu furt..a akce resime jen zde tedka:) Jak je videt,tak uz musime od virtualni komunikace odstoupit..a jiste veci resit ocicko vs ocicko :)
Ad sneznice:ja mel vyhlidnute fialove ,aby mi ladily s karimatkou :)
Je sice krasne,ze vecir dame prvni racionalni rec v hospe..super..neni nad to pokecat o vikendu den pred vikendem:) nadhera..tedka se tedy posouva plan,kvuli kterymu jsem nesel rano na cvika,aby se uz dohodlo kam..super:) Vazeni a mili,pokud je tomu tak, je holt nasim osudem se rozdelit :) Ano,plany se meni v kazde skupine lidi,ale o 500 km na vychod ci na zapad..to urcite ne:) kor kazdy den x krat:) Jsem proste nasranej..a snad to do vecera vydejcham:) Pac cachry poslednich dni nepatri na diskuzi iriadoru..zname se xx let a tedka ty zmeny uz nejsou dobry! jsou totiz na hovno!
Fakta: radim se chtel vejit do 7 stovek,coz se na VF nevejde..ty busy a vlaky,nikdy nejsou na korunu presne..plus kazdy clovek si dela na tyhle kopce pojisteny dalsi kilo :) nemusi,ale imvere jsou na seznamu zpravy,ze se nejaky Cech zranil a plati to ze svy kapsy:) Proste Fatra a jeji cena se pohybuje kolem litru a to by mel Radim vedet..kdyby se vesel do 7 stovek,tak je to Coperfield :)
jen k té trase na jeseníky..chodí se dva dny, proto jsme jí navrhla a nepojedem tedy na odpoledne, večer?mě by fakt bylo líto, když celý týden mluvíme s radimem o tom, jak se na ty hory těšíme,pak nebude čas,že ted nepojede
Vazeni a mily, navrhuji tuhle debatu nechat na vecer do Kalicha. Protoze takhle je to fakt uz trosku moc :). Doufam, ze vsichni souhlasite, protoze ja jdu prestat zurive refreshovat a zacit pracovat ;)
Sakra tak ted kvuli nam nepojedes na sneznice vubec?! To fakt ne. Hele, tak udelame plan A. Cela grupa Jeseniky, tak jak jste to meli v planu vy. A je vyreseno.
Radim:(( hm,jako souhlas.. je to dost operativni,to jest pravda..ja se dozvedel az rano,ze se pujde fatranska magistrala:) takze by se to casove nestihalo viz puv plan..
..ale beru si oranzovou! :-D