Diskuse Diskuse

Petr  - 13:29 09.04.2009

aaaaaaaaaaaaa
Zuzka  - 13:18 09.04.2009

kdyz se poradne predem NEPLANUJE:D

Tomas&Honza Loool;)
Tomáš  - 13:11 09.04.2009

Souhlasim s Honzou. Tohle by chtelo monitorovat. Pac takovych obratu, to nemeli ani v "TAk jde cas" :D
Honza  - 13:09 09.04.2009

Tohle musíte vydat knižně! :-D
Pavel  - 13:07 09.04.2009

Je sice krasne,ze vecir dame prvni racionalni rec v hospe..super..neni nad to pokecat o vikendu den pred vikendem:) nadhera..tedka se tedy posouva plan,kvuli kterymu jsem nesel rano na cvika,aby se uz dohodlo kam..super:)
Vazeni a mili,pokud je tomu tak, je holt nasim osudem se rozdelit :)
Ano,plany se meni v kazde skupine lidi,ale o 500 km na vychod ci na zapad..to urcite ne:) kor kazdy den x krat:)
Jsem proste nasranej..a snad to do vecera vydejcham:)
Pac cachry poslednich dni nepatri na diskuzi iriadoru..zname se xx let a tedka ty zmeny uz nejsou dobry! jsou totiz na hovno!
Pavel  - 13:01 09.04.2009

Fakta: radim se chtel vejit do 7 stovek,coz se na VF nevejde..ty busy a vlaky,nikdy nejsou na korunu presne..plus kazdy clovek si dela na tyhle kopce pojisteny dalsi kilo :) nemusi,ale imvere jsou na seznamu zpravy,ze se nejaky Cech zranil a plati to ze svy kapsy:)
Proste Fatra a jeji cena se pohybuje kolem litru a to by mel Radim vedet..kdyby se vesel do 7 stovek,tak je to Coperfield :)
Petr  - 13:01 09.04.2009

Jdu se taky konecne ponorit do uceni. Tohle je bes.
Petra  - 13:00 09.04.2009

jen k té trase na jeseníky..chodí se dva dny, proto jsme jí navrhla
a nepojedem tedy na odpoledne, večer?mě by fakt bylo líto, když celý týden mluvíme s radimem o tom, jak se na ty hory těšíme,pak nebude čas,že ted nepojede
Radim  - 12:58 09.04.2009

Vazeni a mily,
navrhuji tuhle debatu nechat na vecer do Kalicha. Protoze takhle je to fakt uz trosku moc :). Doufam, ze vsichni souhlasite, protoze ja jdu prestat zurive refreshovat a zacit pracovat ;)
Petr  - 12:57 09.04.2009

Vratime se k posledni schudny variante. Je blbost, kdyz tolik lidi chtelo nekam jet, aby jsme se zacali delit.
Pavel  - 12:57 09.04.2009

proste si mame sednout nekde v hospe..tyhle rozpravy jsou vzane na hovno!!!
Zuzka  - 12:55 09.04.2009

No to je tim,ze takhle velkou akci domlouvame po icq, po diskuzi. To je proste na prd. Kazdy ma jinou predstavu a tahle komunikace je pomala.
Pavel  - 12:53 09.04.2009

Hm,nic proti:) Po dlouhe ranni rozprave jsem se smiril tedy s VF a ze zabejcim a nejak to dame..a tedka zas Jeseniky:)

Nic proti,ale uz me tyhle zmeny o 180% mirne serou :))

Ano,je to o kompromisech..ale tyhle cachry uz jsou neunosne :)
Zuzka  - 12:50 09.04.2009

Sakra tak ted kvuli nam nepojedes na sneznice vubec?! To fakt ne.
Hele, tak udelame plan A. Cela grupa Jeseniky, tak jak jste to meli v planu vy. A je vyreseno.
Pavel  - 12:42 09.04.2009

Radim:(( hm,jako souhlas.. je to dost operativni,to jest pravda..ja se dozvedel az rano,ze se pujde fatranska magistrala:)
takze by se to casove nestihalo viz puv plan..
Pavel  - 12:39 09.04.2009

tak ja bych konkretne ten cas potreboval vedet na 100% do 1-2 hodiny,pac bych sel zaridit ty veci kolem..
pak musim na cvika:)

Petra ;-) spis do blata,ne?:)
Radim  - 12:39 09.04.2009

Hmmm, tak s tim jsem nepocital. Popravde ja kdyz videl tu trasu na jeseniky, tak jsem to Pete nerozmlouval, protoze se to dalo podle situace zapichnout driv - bylo to dlouhe. Netusil jsem, ze tu fatru chcete jit dyl - moje blbost.

Shrnuto, podtrzeno. Za sebe to vidim tak, ze to udesne lamu (financne, ted i casove) pres koleno a proto to delam zbytecne slozite pro sebe i pro vas.

Uz jsem mluvil s Tomem, ja si s nim v sobotu vyrazim v klidku na vylet a budu mit svaty pokoj, vy si uzijete fatru se vsim vsudy a vsichni budeme spokojeni.
Nerad bych, abyste to brali, ze se urazim nebo neco, podle me je to logicky a spravny reseni problemu. Uz takhle to pro me bylo sileny utahnout, ale moc jsem chtel, ale ted je to proste mimo, ja se podle toho musim zaridit.
Petra  - 12:36 09.04.2009

já si ale nestihnu vyzvednout sněžnice, mohla bych někoho požádat?
k odjezdu...já se do prahy na tu jednáctou jsem schopná dopravit už zabalená, krom sněžnic.
pavel:od tebe jsem jinou reakci ani čekat nemohla, aby jsi zítra náhodou nspadl do závěje;)
Petr  - 12:31 09.04.2009

Hlavne mi teda reknete, na kterou stranu to chcete posunout. MY se Vam asi prizpusobime, pocitali jsme i s delsim pobytem, takze myslim ze neni problem.
Ale chtelo by to rozlousknout.
Petra  - 12:30 09.04.2009

v těch jedenáct by to šlo,ale bude to teda mega zařizovačka na poslední chvíli