Diskuse Diskuse

Petra  - 12:29 09.04.2009

tyjo, no..já jsem ještě v brně, tudíš musím domu, zabalit se koupit jídlo a jet do prahy, ten zítřek ráno je pro mě docela masakr:(
takže nestíhám ani dneska večer, to bych musela do hodiny skončit v práci.
Petr  - 12:28 09.04.2009

Radime: Tak v kolik muzes? Jde o to jit nejak rozumne spat - tzn z Bielyho potoka musime dojit alespon do sedla pod vtacnikom, tzn. min hodka cesty.
Kdyby jsme jeli z patka na sobotu na noc, tak potrebujeme zase pondeli rano na sestup a to uz by Peta chtela sedet ve vlaku domu.

Dyt i ty Jeseniky jste meli na 2,5 dne jak se tu porad pretrasalo - tak jak jste to chteli jit?

Ja chtel navrhnout spoj v 11:00 z Prahy.Prijedeme tam nekdy v pet a do vecera vyskrabnem do sedla, kde zakempime.

Pokud chcete jet na noc, tak je ale treba pocitat, ze budem kempit ze soboty na nedeli a z nedele na pondeli. V pondeli rano sebehneme dolu do vesnice a pul pondeli stravime ve vlaku.
Proste na jednu nebo druhou stranu ten pul den potrebnujeme.
Pavel  - 12:27 09.04.2009

Radim: prave spat bychom sli az po vystupu do sedla,pac bychom to nestihali..checknul jsem mapu a casova usecka je neuprosna:)

tom: zkusim,ale uvidim..ten plan je trosku nafouknutej..nakoupit,zabalit,sneznice,
skola
Zuzka  - 12:25 09.04.2009

No my jsme meli i puvodne plan na 2-3 dny. Prece jen ten prechod neco zabere...:(
Radim  - 12:22 09.04.2009

Lidicky ja se nestacim divit. Pocital sem s tim, ze v patek vecer nekam odjizdim. Ted najednou koukam, ze bych mel jet v patek rano a jit vyprosit sneznice o den drive (+50). Platit jidlo na delsi den navic. A to vse kvuli tomu, abychom prijeli na slovensko a tam sli spat? :( Nemluvim o praci, kterou jsem mel na patek nachystanou a o tom, ze jdeme vecer pred tim na pivo....Co to je? :(
Tomáš  - 12:22 09.04.2009

Ja tedy budu trosku konkretnejsi, nez vy. Vy planujete zitrek, ja dnesek, aneb, dnes zijeme. ;)

Takze srazek pred 18:30 v Karavanseraji,jo? Tedy pro ty, jenz jdou na prednasku.

Pak nasleduje presun do hospy, kde se rozrosteme v obrovskou grupu.
Pavel  - 12:15 09.04.2009

Hm,ale chtelo by to ten odjezd rozcisnout,co nejdrive:) jestli sneznice vyzvednout dneska ci az zitra...kdyby to bylo pred polednem,tak by to chtelo dneska:)

Petra:Jak rikala nase tridni na zakladce:) aby si se z toho nep....:))
Zuzka  - 12:13 09.04.2009

Ja hlasuju pro odjezd radeji driv nez pozdeji. Kdyz uz patek ztratime, tak at si tam odpoledne uzijem na horach. Takze radeji bych vyrazila hned rano. jelikoz mame rezervle sneznice taky v Dejvicich jak vy, hadam ze i vy byste si je mohli vyzvednout uz dneska, kdybychom fakt odjizdeli rano.

Hodne rychle je tam vlak co jede kolem sedme z prahy (vim je to dost brzy). Navic Peto, kdy a kde se budes vlastne balit?
Petra  - 11:59 09.04.2009

ten noční spoj z neděle na pondělí je fajn:)
tyjo já se těším, víte že už zítra jedem?:)
stan: radime jsem na tom stejně, od kamarádky stan se kterým stanujem když jdem na čundr, ale vzít ho můžu..hodíme si korunou?;)
zítra tedy odjezd v kolik?
Radim  - 11:42 09.04.2009

Petr: ok, diky - ja sem uz z tech cen celkem zmaten.
Zuzka: No je nas 5 jestli se nepletu. Petr doufam bere, s Petou jsme chteli vzit muj (co ten kamarad Peto?). Muj stan bych charakterizoval jako Tesco variantu toho, co ma Tomas.....pokud by nebyla jina cesta, podle me by vyhovoval.
Zuzka  - 11:27 09.04.2009

Jak berem stany?
Petr  - 11:20 09.04.2009

Jinak doufam, ze nechcete odjizdet v nedeli pres den. Za den by jsme toho moc neusli ;-)
Takze navrhuju jet potom zpat v noci z nedele na pondeli, souhlas? Z Ziliny to jede pred desatou a pak v pul jedny. Rano jsme doma.
Petr  - 11:11 09.04.2009

Radim: Ta skupinovka je fuk na ktery den je koupena...
Radim  - 10:00 09.04.2009

Petra: No my jsme v suchu, tam kde jsem pujcoval tak byl pan tak znaven prichodem jara, ze rikal at si to vyzvednu a vratim v kolik chci, ze je mu to fuk :D
Pavel  - 9:57 09.04.2009

Petra:to je taky zajimavy dotaz:) s tema sneznicema..ja osobne jdu jeste mrknout, jestli nekde nemaj Msrka,ale ty uz jsou asi v luftu:)

Petra  - 9:55 09.04.2009

myslím, že zuzka říkala stejně jako kdyby se jelo sobotu...ta skupinovka není omezená víkendem.
..jestli se pojede už ve dne, jak s vyzvednutím sněžnicema?
Radim  - 9:53 09.04.2009

(socka dotaz) Pokud odjezd v patek, tak to vyjde na kolik ta cesta?
Pavel  - 9:46 09.04.2009

pat-nedele by bylo asi nejlepsi:)
A svatek velikonocni stravit v kruhu nejblizsich ;-)
Petra  - 9:37 09.04.2009

já jsem určitě pro pátek, prootže v pondělí už potřebuju být doma, abych mohla odjet s kolem do brna;)
nadhoďte nějaké času odjezdu a já tomu pokusím přizpůsobit dopravu z mh do prahy!
Tomáš  - 9:33 09.04.2009

Ja tedy osobne musim hulaka, ze chci, abyste se vratili v nedeli vecer/v noci!!! Tedy tim myslim noc z nedele na pondeli!!!!