Diskuse Diskuse

Petr  - 18:16 13.04.2009

Tomas: Jo, je jich asi milionkrat min.

avel: Ty radsi nechod koledovat :-)
Pavel  - 18:06 13.04.2009

Tomas: hm,koukam,ze "moje" volake pojebane..se rychle ujmulo:)

Jen probirejte fotecky,tak je to spravne:)
Ja jdu zas probirat ty hnusy z Osvetimi..ale naladu mi zlepsi kraloveske mesto Krakow:)
Tomáš  - 18:01 13.04.2009

Ale cas na fotky z Jeseniku si najdes,co?
Tomáš  - 18:00 13.04.2009

Hmm. divoke. mas to volake po***. :)
Petr  - 18:00 13.04.2009

K tomu se taky urcite dostanu - az budu mit tak tyden volnyho casu ;-)
Tomáš  - 17:44 13.04.2009

Neres. Uz je to spraveny.

Fotky: Tak tady zvedam hlas - a co sakra takhle nahrat fotky z bezek???
Radim  - 16:46 13.04.2009

Ja jsem byl vcera tak utahany, ze jsem usnul jak kote. Dneska na tom teda nejsem o moc lepe. Rano udelat rakosku, zpraskat rodinu, odvezt babicku zpet - a mohl bych jit zase spat :).

Jeseniky se moc vydarily, od burtiku, pres pekne pocasi a hory ke spani na snehu v CHKO pod Pradedem a vegetenim v baru pod sjezdovkou na slunicku s lyzarema. Skoda, ze to nemohlo byt delsi - na druhou stranu, chtelo by to asi nekolik paru ponozek navic O:-).

Jinak doufam, ze priste dame jedno jasne cilove misto, sice mam rad adrenalin, ale preci jen nemuselo by to tak byt pokazde. ;)

Peta: Aspon nejaky viteztvi :o)
Tomas: Nejak se mi jebe diskuze, nechce mi to poslat prispevek, ze pry jmeno je vyhrazeno, i kdyz jsem prihlasen a ta hlaska o to se objevi bez CSS stylu i menu.
Petr  - 14:43 13.04.2009

Ja blbec vubec nezhodnotil Jeseniky - bylo to super. Dekuju vsem za ucats, za ukecani a tak ;-)
Osobne mi snad poprvy necinilo ani nejmensi problem neujit naplanovaou trasu (i kdyz rikat tomu neplanovana lze jen s pohledu iriadorskyho planovani :-D Vyskrabli jsme na Praded, videl jsem Cervenohorsky sedlo kde jsme jako maly lyzovali. Bomba. A prolozeny pohodovkama jako opekani spekacku, somrovani milionu barelu vody v hospode nebo opalovacce pri pivku a vyberu hitu vsech stoleti, nezapomenutelny ;-)
Petr  - 14:40 13.04.2009

Tak i ja se hlasim z domova. Uz jsem cistej, strizlivej a tak ;-)

Radime, urcite je nekam nahraj - mas kam? Nebo mam udelat ftpko na iriadoru?
Ja si vcera vecer prohlizel fotky a uz ted se tesim jak je budu nahravat :-)

Peto, neboj. Nejpozdeji za 30 let tam jedeme ve stejnym slozewni, akroat tak na 14 dni jak nekdo pravil ;-)

Tomas: Jak spatny rozmery fotek z kol?
Tomáš  - 10:42 13.04.2009

Ale pockej, az se vratis... ja ti to spocitam a jeste pridam uroky :D

Takze si priprav nejako ukoledu.

Jo a dostanes i za segru, ktera tu nema moznost byt. ;))
Zuzka  - 10:20 13.04.2009

To me mrzi;)
Tomáš  - 10:16 13.04.2009

Proc jste sakra musely zmizet z Prahy pryc??? Ja mel pro vas pripravenej tak krasnej vejprask a vy si odjedete domu.

TOhle vam nezapomenu!! ;)
Tomáš  - 7:56 13.04.2009

Ano, byly tu plany, ale to uz je tedka jedno.
Zuzka  - 21:52 12.04.2009

Ja jsem dorazila kolem pul osme, Peta se taky ozval pry z nejake hospudky (na to, ze ma byt na jizni Morave,by meli sedet spis ve sklipku,ze?)

Cili cestu domu do Prahy jsem vzala pres Luhacovice (Tome, jestlis mel nejake plany, tak nevim jak Petr, ale ja dorazim do Prahy asi az navecer).

Jeseniky byly skvele, tesim se, az priste budu v lepsi kondici a dame tu Petou naplanovanou trasu za den a pul!
Petra  - 21:13 12.04.2009

já už jsem taky doma:)holt do hradiště dál jak do prahy, vyhrál jsi to radime;)

v horách bylo krásně, jen kdyby šlo tam být dýl(už jen kvůli mému plánu trasy;)
padají mi oči a v posteli je tak útulno a teplo, jdu se odporoučet do peřin.
dobrou noc a zítra budte kluci na holky hodní
Radim  - 20:23 12.04.2009

Tak hlasim uspesny navrat z Jeseniku, doufam, ze ostatni me budou brzy nasledovat :o). Mam nekam dodat fotky?
Tomáš  - 17:14 12.04.2009

Jinak vitam vsechny vyletniky a doufam, ze dorazili v pohode a bez ujmy na zdravi.
Tomáš  - 17:07 12.04.2009

Opraveny nahledy na fotky z kol - chybicka se vloudi, spatne rozmery pri nahravani.

Dodelano zmensovani fotek pro avatary - rozmer avatara 85 x 95 px. Automaticky se system stara, aby se to veslo a zmensi to. Nicmene nenahravejte moc velke fotky, pac pipni je ku*** a maji nastaveny velice maly limit pro pamet pro script.

Tomáš  - 20:19 11.04.2009

lemovana lidma. Nicmene vylet to byl krasnej.
TombStone  - 9:06 11.04.2009

njn,ja potreboval trochu upustit paru O:-) ale teda znacku jsem netrefil zadnou. nicmene se omlouvam, jestli jsem ke konci zpusobil nejake faux pas,mam ten konec trochu v mlze ;-)
Tomas: 10 jich zase nebylo...