Ja jsem byl vcera tak utahany, ze jsem usnul jak kote. Dneska na tom teda nejsem o moc lepe. Rano udelat rakosku, zpraskat rodinu, odvezt babicku zpet - a mohl bych jit zase spat :).
Jeseniky se moc vydarily, od burtiku, pres pekne pocasi a hory ke spani na snehu v CHKO pod Pradedem a vegetenim v baru pod sjezdovkou na slunicku s lyzarema. Skoda, ze to nemohlo byt delsi - na druhou stranu, chtelo by to asi nekolik paru ponozek navic O:-).
Jinak doufam, ze priste dame jedno jasne cilove misto, sice mam rad adrenalin, ale preci jen nemuselo by to tak byt pokazde. ;)
Peta: Aspon nejaky viteztvi :o) Tomas: Nejak se mi jebe diskuze, nechce mi to poslat prispevek, ze pry jmeno je vyhrazeno, i kdyz jsem prihlasen a ta hlaska o to se objevi bez CSS stylu i menu.
Ja blbec vubec nezhodnotil Jeseniky - bylo to super. Dekuju vsem za ucats, za ukecani a tak ;-) Osobne mi snad poprvy necinilo ani nejmensi problem neujit naplanovaou trasu (i kdyz rikat tomu neplanovana lze jen s pohledu iriadorskyho planovani :-D Vyskrabli jsme na Praded, videl jsem Cervenohorsky sedlo kde jsme jako maly lyzovali. Bomba. A prolozeny pohodovkama jako opekani spekacku, somrovani milionu barelu vody v hospode nebo opalovacce pri pivku a vyberu hitu vsech stoleti, nezapomenutelny ;-)
Tak i ja se hlasim z domova. Uz jsem cistej, strizlivej a tak ;-)
Radime, urcite je nekam nahraj - mas kam? Nebo mam udelat ftpko na iriadoru? Ja si vcera vecer prohlizel fotky a uz ted se tesim jak je budu nahravat :-)
Peto, neboj. Nejpozdeji za 30 let tam jedeme ve stejnym slozewni, akroat tak na 14 dni jak nekdo pravil ;-)
já už jsem taky doma:)holt do hradiště dál jak do prahy, vyhrál jsi to radime;)
v horách bylo krásně, jen kdyby šlo tam být dýl(už jen kvůli mému plánu trasy;) padají mi oči a v posteli je tak útulno a teplo, jdu se odporoučet do peřin. dobrou noc a zítra budte kluci na holky hodní
Opraveny nahledy na fotky z kol - chybicka se vloudi, spatne rozmery pri nahravani.
Dodelano zmensovani fotek pro avatary - rozmer avatara 85 x 95 px. Automaticky se system stara, aby se to veslo a zmensi to. Nicmene nenahravejte moc velke fotky, pac pipni je ku*** a maji nastaveny velice maly limit pro pamet pro script.
njn,ja potreboval trochu upustit paru O:-) ale teda znacku jsem netrefil zadnou. nicmene se omlouvam, jestli jsem ke konci zpusobil nejake faux pas,mam ten konec trochu v mlze ;-) Tomas: 10 jich zase nebylo...
avel: Ty radsi nechod koledovat :-)