Ale at to tedy nezapadne: Rumunsko nemuzu (asi prace), ze stejneho duvodu tedy i Norsko. Firefire/firewall/fireshow jo, Antarktida jedu, Mnisek pod Brdy ne.
teda rumunsko zní lákavě - aspoň pro mě, protože jsem tam nebyla... problém je, že mi to krapet nabourává plány, resp. se mi to kryje s odjezdem do norska, což mě přivádí rovněž na nabídku: chci jet za dědou na ostrov Hitra (bylo by to 20.8 - 1.9), ale vzhledem k tomu, že se to je rybářská vesnice, tak bych se chtěla trhnout (rybařit týden by mě asi zabilo) a projít si okolí. jenže nechci chodit sama, no a existuje teoretická možnost, že bych s sebou mohla vzít jednoho člověka. finančně by to vyšlo dost levně... jenom je teda blbý, že nemůže jet víc lidí, takhle bude naplněná kapacita autobusu
Radim: V souvislosti s tím mě napadá, že v případě návštěvy nejsevernějšího cípu Antarktidy v brzké době se zbytek kontinentu odkladá taky na důchod. Viděl bych to tak na 10. srpen 2055. To už tam budou jenom plyšoví tučňáci v suvenýrových stáncích podél pláže, kde se můžeme krásně opalovat :-D
Tak jsem vecer usnul a probudil se az ted. A to jsme si sel jen na chvili "hodit ucho" :-) Nejak me ty dva dny zachranovani zmohly :-)
Tomas: Zapoceti sprna 10.-22.? Jestli v tuhle dobu zacinas mesice, tak mas dost manko ;-) To jasna vec bylo na tu hrusku :-) Ad Rumunsko - asi to nevidim. Bude me cekat statnice a kdybych nejaky cas vysasil, tak bych jel asi jinam :-)
Dneska mi byla nabidnuta ucast na zajezdu do Rumunska. Prechod hor, presneji rumunskeho krasu (doufam, ze jsem rozumel dobre). Takze timto se tazi, kdo by jel, ci alespon projevil zajem?
Termin tohoto podniku je 10. - 22. srpen.
Myslim, ze je to krasne zapoceti srpna a ucteni Turecka. Prosim tedy, dejte vedet co nejdrive.
Jsem rad, ze na fireshow pujdete. Doufam, ze se pripoji i jini.
Zuzi: Fireshow - to je tak, kdyz se sleze parta blaznu, kteri toci pojema a tycema, ktere hori. To, v celkove choreografii dodava nocnimu posezeni na Vysehrade krasnou atmosferu.
chtěla bych vás požádat, jestli byste mi sem někdo mohl hodit link na mapu, kde se nachází bouldr u anděla, kde jsme tehdá prvně byli(jana, tom, radim by si mohli pamatovat)...já se v pátek chystám jet domů přes prahu a tak mě napadlo si tam jít zabouldrovat:) nechcete se někdo přidat?
Rumunsko nemuzu (asi prace), ze stejneho duvodu tedy i Norsko. Firefire/firewall/fireshow jo, Antarktida jedu, Mnisek pod Brdy ne.