Honza: tak si nafouknes moji podobiznu v nadzivotni velikosti a mas to ;-)) Jeste si nafouknes Petra,Tomase a spol. a je to :) Zuzka: hm,koncis ;-) nejet do Mnisku to jen sen kazdeho :)
Ale at to tedy nezapadne: Rumunsko nemuzu (asi prace), ze stejneho duvodu tedy i Norsko. Firefire/firewall/fireshow jo, Antarktida jedu, Mnisek pod Brdy ne.
teda rumunsko zní lákavě - aspoň pro mě, protože jsem tam nebyla... problém je, že mi to krapet nabourává plány, resp. se mi to kryje s odjezdem do norska, což mě přivádí rovněž na nabídku: chci jet za dědou na ostrov Hitra (bylo by to 20.8 - 1.9), ale vzhledem k tomu, že se to je rybářská vesnice, tak bych se chtěla trhnout (rybařit týden by mě asi zabilo) a projít si okolí. jenže nechci chodit sama, no a existuje teoretická možnost, že bych s sebou mohla vzít jednoho člověka. finančně by to vyšlo dost levně... jenom je teda blbý, že nemůže jet víc lidí, takhle bude naplněná kapacita autobusu
Radim: V souvislosti s tím mě napadá, že v případě návštěvy nejsevernějšího cípu Antarktidy v brzké době se zbytek kontinentu odkladá taky na důchod. Viděl bych to tak na 10. srpen 2055. To už tam budou jenom plyšoví tučňáci v suvenýrových stáncích podél pláže, kde se můžeme krásně opalovat :-D
Tak jsem vecer usnul a probudil se az ted. A to jsme si sel jen na chvili "hodit ucho" :-) Nejak me ty dva dny zachranovani zmohly :-)
Tomas: Zapoceti sprna 10.-22.? Jestli v tuhle dobu zacinas mesice, tak mas dost manko ;-) To jasna vec bylo na tu hrusku :-) Ad Rumunsko - asi to nevidim. Bude me cekat statnice a kdybych nejaky cas vysasil, tak bych jel asi jinam :-)
nebo reknes Alimu,ktery bude i ve 100 letech, sedet v papucich v hospode:)